Βιογραφικό

Ο άνθρωπος : Πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ASOTOS κρύβεται ο γνωστός Βαγγέλης Μανιφάβας. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην κατα κοινή ομολογία πολλών ταξιδιωτών, ομορφότερη πόλη της Ελλάδος, το ιστορικό και γραφικό Ναύπλιο.

Από μικρός είχε τρέλα με την μουσική. Ο προσωπικός του χώρος γεμάτος από χιλιάδες κασέτες, βινύλια και δίσκους. Αργότερα με την επέλαση της τεχνολογίας εξελίχθηκε σε συλλογή CD. Ηχεία, κονσόλες, ενισχυτές, μικρόφωνα και ότι είχε σχέση με μουσική είχε βρει τον δικό του χώρο στο δωμάτιο του Βαγγέλη.

Το ξεκίνημα : Μόλις στα 18 του χρόνια ξεκινάει να δουλεύει και να εργάζεται δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους ηχολήπτες σε νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως. Συνέχισε ως φωτιστής σε μεγάλα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης και ύστερα απο λίγο καιρό κόλλησε το <μικρόβιο> του ραδιοφώνου.

Η πορεία : Το έτος 2004 έχει την εκπληκτική ιδέα για μία αρκετά πρωτότυπη και ιδιαίτερα διαδραστική ραδιοφωνική εκπομπή με στοιχεία της την ελληνική κυρίως μουσική, ζωντανές αφιερώσεις από τους ακροατές και έναν συγκεκριμένο τρόπο παρουσίασης και σύνδεσης όλων των παραπάνω για ένα άκρως φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ μόλις είχε γεννηθεί.

Ύστερα από συμφωνία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha-Ισημερία 102.3 , που εκπέμπει σε όλη την περιοχή της Αργολίδας η εκπομπή παίρνει σάρκα και οστά, βγαίνει στον αέρα και σπάει κάθε ρεκόρ ακροαματικότητας. Ο κόσμος θα λατρέψει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της μουσικής εκπομπής, τις αφιερώσεις, τους καλεσμένους στο studio, τους διαγωνισμούς, τις εκπλήξεις και φυσικά τον ίδιο τον Βαγγέλη ASOTO Μανιφάβα.
Η εκπομπή το 2011 μεταφέρεται στον Sfera Αργολίδας και εδώ και 2 χρόνια στεγάζεται πλέον στα studios του μεγαλύτερου νεανικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αργολίδας, STAR FM 92.9 .

Ο deejay : Παράλληλα με τις ραδιοφωνικές εκπομπές ο ASOTOS ξεκινάει να εμφανίζεται ως DJ σε μεγάλα bar και clubs. Έχοντας αποκτήσει το δικό του αγαπημένο κοινό του που τον ακολουθεί  πιστά σε κάθε του κίνηση, η επιτυχία των εμφανίσεων του είναι τεράστια. Τα νυχτερινά μαγαζιά θέλουν να συνεργαστούν μαζί του για περισσότερα events και η αγάπη του κόσμου τον δικαιώνει.

Η αγάπη του κόσμου είναι το βασικότερο και πολυτιμότερο συστατικό της επιτυχίας του !